Studentenwerk is niet echt een baan met taken waarin ‘harde grenzen’ staan aangegeven. Sandra en Jan-Jaap verdelen in Enschede 18 uur per week over hen beiden. Hierin is ook overstijgend werk voor IFES landelijk inbegrepen. Er is geen verdeling per vereniging (3 stuks) qua uren. Het ene jaar doen ze iets meer voor de een, dan weer voor de ander. Ze staan daar ontspannen in.

In de basis is de aanpak van IFES vraag gestuurd. Als er vragen of problemen zijn vliegen JJ en Sandra in. Daarnaast initiëren ze ook dingen. Denk aan een serie thema-avonden, gaan naar borrels, zijn bij maaltijden en ze gaan af en toe eten in een huis. Relaties bouwen.

Waar stafwerkers (studentenwerkers) voor worden gevraagd:
– Bestuurscoaching
– Kringleiders coaching
– Inspiratieavonden, bijv. bij start seizoen voor kringleiders
– Praatjes/spreekbeurten/bijdragen tijdens weekends/start BBQ/kringen, enzovoorts
– Workshops, ook thema gericht, denk aan relaties, geloof, zelfvertrouwen, relaties, eenzaamheid enz
– Eten met de eerstejaars en hun ‘ouders’ bij JJ en Sandra thuis
– Pastorale gesprekken
– 1 op 1 coaching, talent- en persoonlijkheidsontwikkeling

Verder kunnen Jan-Jaap en Sandra als IFES stafwerkers in Enschede ook ondersteunen bij veel praktische zaken. Denk aan: auto uitlenen, vergaderen in ‘The Lodge’ (bijgebouw in de tuin van de Batsjes), stage in buitenland, (gaan) werken voor een chr. organisatie, lenen van een aanhangwagen, ophalen van spullen, aansluiten van een wasmachine, toegang tot netwerken van specialisten en christenondernemers… En zo nog veel meer.

Contact zoeken? Gebruik janjaap.bats@ifes.nl of app: 06-22505831