Over Ons

Studentenwerkers 

Stralende ogen krijg je ervan. Werken met christelijke studenten in Enschede. Meedenken over levens-en geloofsvragen en af en toe heerlijk lachen. Daarnaast is Jan-Jaap vanuit zijn bedrijf BlueBats werkzaam als communicatieman. Sandra is parttime betrokken bij het Leger des Heils als missionair werker en daarnaast oprichtster van Welcome053, een platform wat internationale studenten matcht met Nederlandse gezinnen.

Jan-Jaap en Sandra Bats

Sinds 2019 zijn wij verantwoordelijk voor het IFES studentenwerk in Enschede. Wij helpen, coachen en inspireren (de besturen van) drie christelijke studentenverenigingen in Enschede: VGST (Vereniging Gereformeerde Studenten Twente), RSK (Reformatorische Studentenkring) en Alpha. We stellen ons huis en tuin open, houden spreekbeurten, voeren 1 op 1 gesprekken en helpen om praktisch handen en voeten te geven aan discipel zijn van Jezus.

“In jezelf moet branden wat je in de andere aan wilt steken”. We zijn al jaren gepassioneerd voor jongeren. Onderzoek wijst uit dat je nog het meest verandert tussen je 18 en en 25ste. Ook blijkt deze levensfase cruciaal voor het maken van geloofskeuzes. Als wij daarbij van betekenis kunnen zijn en het vlammetje aan kunnen wakkeren kan dat effect hebben op de rest van hun leven.

Ons werk wordt volledig gefinancierd vanuit donateurs. Mensen en organisaties die geloven in onze missie en ons werk maandelijks (financieel) ondersteunen. Wil je meehelpen? Dan kan via de link naar het Ministry Partner Development pagina op de IFES website. Klik hier om ons te ondersteunen